Oldalak

2012. május 12., szombat

Életjel...

(kép innen)

Több, mint egy hónapja nem írtam bejegyzést, nem azért, mert nem alkotok, hanem mert sok jó dolog történik mostanában. Most csak címszavakban írom le, hogy felcsigázzam az érdeklődéseteket! :)

Elkészült: türkizkék tavaszi sapka magamnak, nyári kalap a kisfiamnak, poháralátétek, marokbaba és madárka, levendulazsák és ékszertartó doboz.

Készülőben van: Holden kendő, díszpárna, virágos kitűzők, nyári kislánysapka.

Események: megtörtént a Debreceni Kötős-horgolós Klub első találkozója, elindult a KreDenc Alkotói Piac, lezajlott a Születés Hete 2012 programsorozat, átadásra kerültek a koraszülött babáknak készült holmik, ééééééés megnyílt a Gombolyda - Fonalbolt és kézművesműhely!!

Ami még várható: a Debreceni Kötős-horgolós Klub további találkozói, kézműves kiállítás, újabb KreDenc, tanfolyamok stb.

Na, mit szóltok...?! :D


4 megjegyzés:

 1. Sűrű és sikeres hónap - örülök, h. egy picit részese is lehettem! Remélem, hasonló sikeres időszak következik mindenki számára!!!
  Marokbaba - tudod, bele vagyok esve! :) Annyira kis aranyosat készítettél! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Marcsi, így legyen! Én is örülök, hogy megismerhettelek!
   Annyira örülök, hogy tetszik az a baba, úgy látom, előbb-utóbb csak csinálnom kell még egyet... :D

   Törlés
 2. A tekintélyes rajongótábor nevében azt szólom hozzá, hogy csak akkor hisszük el, ha mindezt fotóval is dokumentálod :D

  Örülök, hogy jelentkeztél, bár bagoly mondja... :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na, ki akkor a kíváncsi? :P
   Felhatalmazlak, hogy kicsit rugdossál, ha nem látsz két napon belül új bejegyzést, legalább hattal vagy héttel tartozom, ha jól számoltam... hmmm... ez nagyon sok(k)...

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...